Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лаврівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 22214799) був реорганізований і увійшов до складу Долинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Підсумовуючи зроблене, з надією на майбутнє !

           Новий 2019 рік ! Нові бажання,  сподівання, нові мрії, плани, нове життя… Але  ми не забули здобутків року, що минув. Так вже традиційно склалося, що у ці дні ми підбиваємо підсумки  року минулого, аналізуємо перемоги, досягнення та  невдачі.                   2018 рік для села Лаврівка  був щедрий на гарні новини, важливі  та поважні  дати,  веселі свята, щасливі та яскраві події.  Завдяки  керівникам села, депутатам сільської ради та членам  виконавчого комітету, працівникам соціально- культурних закладів, виробничих і соціальних сфер, фермерським господарствам, приватним підприємцям, всій нашій дружній родині села – владі та громаді – вдалося втілити  в життя задумане і намріяне.

       Затверджені показники соціально-економічного  розвитку  підвідомчої території сільської ради виконано в повному  обсязі. Основні з них, це благоустрій та озеленення села, утримання комунальних доріг, поточний ремонт приміщень бібліотеки, сільської ради. Повна  комп’ютеризація  роботи працівників сільської ради та бібліотеки.

      Творче натхнення допомогло  провести державні та народні свята, відірвати населення від буденності, залучити до спільних справ. Сільська молодь та населення відчуло смак перемоги  у спортивних змаганнях з перехідним кубком на честь  нашого земляка  Івана Шамбіра,  і це стало  основною  фішкою села.

    Налагоджена співпраця з керівництвом району  та різних форм власності організаціями.

     Відповідно до чинного законодавства населення  отримало пільги, субсидії та різні  види соціальної допомоги.  Заборгованість з заробітної плати , за комунальні послуги відсутня.  Усі заклади працюють в затвердженому режимі. В повному обсязі   проведено розрахунки з орендодавцями за користування земельними паями.

     Завдяки співпраці вирішено ряд соціально-економічних питань, проведено багато свят, змагань, конкурсів, сімейні відпочинки.  Діти села  мали змогу отримувати подарунки і здійснювати колективні подорожі та екскурсії під час відпочинку та оздоровлення  і  на літніх та зимових  канікулах.

         Цінну допомогу селу  надають   наші районні депутати  Інна Зеленокорінна  і  Сергій Шумейко. За їх участі  проходять сільські збори, пленарні  засідання. На прийомі громадян вирішуються важливі питання простих сільських людей. А також,  за власної ініціативи,  наші дорогі районні  депутати  долучаються до різноманітних заходів та свят.  Надаючи допомогу,        в очах людей, вони  надають  не просто конкретні виконавські рішення  та  матеріальні цінності, а дарують  радість  та надію на краще життя.

      У  співпраці з сільським головою Валентиною Бирчею та головою первинної ветеранської організації Романією Ольховською  районні депутати  вітають усіх  пенсіонерів з ювілеями, зичуть здоров’я.  Діти на 1 вересня та по закінченню  навчального року   отримують канцелярське приладдя та  солодощі, а протягом усіх новорічних свят дякують за увагу, гарні вітання,  новорічні пакунки  та настільні ігри. Найкраща стать  села отримує  квіти на жіноче свято, а в день людей похилого віку усі пенсіонери мають змогу поспілкуватися на святковому вогнику. До дня інвалідів населення такої категорії  отримує пакунки з продуктами харчування. Не обділені увагою і діти, позбавлені батьківського піклування, яким рішенням виконкому надається одноразова щорічна матеріальна допомога  та подарунки на День усиновлення.

В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що такі люди все таки є.

  Увага та підтримка кожного керівника району, депутата, члена виконкому,  сільгоспвиробника, односельця, кожної дитини -  для нас безцінна.

    Небайдужого ставлення до проблем  громади і розуміння непересічної важливості щоденних питань допомагають вирішувати  приватні підприємці Олена Володимирівна Шумейко, Сергій Станіславович Шумейко, Анатолій Іванович Білий,  голови СФГ Микола Васильович Місюня і Володимир Кузьмович Шевченко, керівник АФ «Долинка» Сергій Вікторович Пугач, землекористувачі Наталія Валеріївна Мінченко та Віктор Вікторович Кирпа, керівник  районної філії «Автодор»   Добровольський Віктор Миколайович.    .

    Окрему вдячність висловлюємо голові Долинської районної адміністрації Сергію Омельченку та Голові Долинської районної ради Ірині Бондаренко, депутатам Долинської районної ради за вирішення питання щодо капітального ремонту мосту  біля селища  Молодіжне , який для нас є  дорогою життя, об’єднує  навколишні села, діти по ньому добираються до школи,   проходить автобусне та транспортне сполучення , швидка  може вчасно  надати допомогу, а пошта забезпечити  кореспонденцією та  виплатою пенсій.

       Відокремлює сільська рада високий професіоналізм  за  чуйне ставлення до ветеранського загалу  голови Долинської районної  первинної ветеранської організації  Почапського Миколи Кузьмовича, який постійно висловлює турботу про людей похилого віку, надає конкретні пропозиції  у вирішенні питань  соціального захисту.

     Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців  села. Поки  такі люди живуть і працюють, то буде жити  і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за  Ваші щирі і чуйні серця. За те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог  Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!

  Бюджет сільської ради прийнято. Не дивлячись на щоденні проблемні питання, які разом можна вирішити,  сподіваємось, що цей рік буде для села та кожного його жителя іще більш вдалим та успішним. Ми ввійшли у 2019 рік з вірою у власні сили, надією та добром.

                                                                 Надія Сафонова,

                                                                 Секретар  Лаврівської  сільської ради

Зимові свята Дата створення: 15:34 21.01.2019

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *